La consellera de Territori Rebeca Torró va tenir la passada setmana una reunió amb la Federació d’Empresaris de Gandia, on va parlar sobre la cv-60, una carretera que explicava Torró “és una prioritat absoluta per a la Generalitat”.

La Consellera expressava que “és una via on desgraciadament s’han perdut moltes vides”, pel que qualificava de “necessitat bàsica tant la vertebració de la comarca de La Safor, però també per vertebrar la comarca amb la resta de les comarques centrals”.

Per això Torró va voler tranquil·litzar als empresaris als que afirmava que “ara va de bo. La CV-60 serà una realitat, tant el tram de La Safor com en el tram de La Vall d’Albaida”. Respecte al tram que es refereix a la nostra comarca, Rebeca Torró afirmava que “ja tenim favorable la declaració d’impacte ambiental”, pel que anunciava que “durant aquest mes de gener o febrer les obres eixiran a licitació”.

Rebeca Torró també expressava que “la cv-60 serà una realitat, però serà una realitat adaptada a la DIA, perquè a la Generalitat pensem en la millora de les infraestructures, però també amb el mediambient”.