Després d’una setmana de recuperació de les festivitats nadalenques, Ontinyent reprèn aquest cap de setmana els espectacles culturals, inaugurant a més l’any 2023 amb una de les millors obres que es poden veure a tot el territori nacional, Elektra 25.

Aquesta representació va ser nominada a fins a 9 premis Max de les arts escèniques, el que mostra la qualitat d’una obra que ara tindrà l’opció de veure’s a Ontinyent. “Elektra 25” aborda el mite clàsic mantenint el “leit motiv” de la venjança, per transmetre a l’espectador sensacions i interrogants diverses, tendint un pont entre la Electra dels grans poetes grecs i les adaptacions del mite al segle XX.

Cal remarcar que aquesta obra està interpretada per la companyia Atalaya, una companyia que va aconseguir l’any 2008, el premi Nacional del teatre. Es tracta d’una de les companyies més prestigioses i reconegudes de l’àmbit nacional i referent del teatre d'investigació.

La representació serà aquest diumenge 22 de gener a les 19:00 de la vesprada al Teatre Echegaray. Es poden adquirir les entrades a la web de Caixa Ontinyent o al propi teatre des d’una hora abans de l'inici.