Cap de setmana intens el que espera a l’esport ontinyentí. Més enllà del futbol, i del campionat autonòmic de tir amb arc, una de les principals vistes estarà posada a Benidorm, on l’ontinyentina Sofía Rodríguez disputa una nova prova de la copa del món de ciclocròs, una de les últimes abans del mundial del 5 de febrer a Bèlgica.

Tan sols una setmana després de proclamar-se subcampiona d’Espanya, Rodríguez busca ara “a casa” una bona actuació a la copa del món que acaba de consagrar-la, més encara, com una de les millors ciclistes de cros espanyoles i mundials. Ho farà ben prop, pel que s’espera que hi haja una gran quantitat de sers volguts que estiguen amb ella.

Demà tindrà lloc el reconeixement del traçat i els entrenaments oficials de cara a una prova que se celebrarà aquest mateix diumenge a partir de les 13:40 i amb una durada estimada d’una hora.

El recorregut passarà per un dels parcs més emblemàtics de la capital de la Marina Baixa, el parc de Foietes i altre de recent creació com el parc El Moralet, llocs adequats per veure passar els i les millors ciclistes del món. Defineixen el circuit com “molt diferent del que estem acostumats a veure en altres proves: molt tècnic, amb algunes zones de força i, sobretot, amb desnivell. Hem buscat el màxim desnivell possible perquè guanye el ciclista que demostre ser el més fort i el més tècnic alhora”, expliquen des de l’organització, i on Sofía Rodríguez buscarà, com hem dit, consagrar-se en una elit de la que, sens dubte, ja forma part.