El Consell de Ministres va aprovar aquest dimarts el nomenament de l’ontinyentí Fernando Molinero com a nou director general d'Esports del Consell Superior d'Esports (CSD), en substitució d'Albert Soler, que cessa a petició pròpia.

Molinero és graduat en Dret per la Universitat de València i ja va treballar entre setembre de 2021 i setembre de 2022 com a subdirector general de Règim Jurídic del CSD, període en el qual va ser secretari de la Comissió Directiva del mateix i vocal de la Comissió antiviolència i de l'Òrgan de Transformació de Clubs en Societats Anònimes Esportives.

El nou director general va començar a desenvolupar la seua carrera professional com a advocat de l'Estat a Barcelona i fins al seu nomenament aquest dimarts, a proposta del ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, treballava com a advocat de l'Estat Adjunt en el Ministeri de Cultura i Esport.

El CSD va recordar que el seu expedient acadèmic inclou el premi extraordinari de Grau en Dret i el de millor expedient de Ciències Socials i Jurídiques de la Universitat de València, a més del premi nacional de Grau en Dret del Ministeri d'Educació.

El president del CSD, José Manuel Franco, va assegurar que l'organisme "es felicita per comptar amb el talent i la professionalitat de Fernando Molinero, qui arriba avalat per la petjada que havia deixat prèviament a la casa. El seu profund coneixement jurídic i la seua capacitat per a aconseguir acords a través del diàleg el converteixen en una persona idònia per al lloc. La seua visió serà clau per a afrontar els desafiaments que l'esport espanyol té davant si", va dir en un comunicat.