Durant el cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Ciclocròs, un campionat on La Vall d’Albaida estava molt ben representada i on es va emportar dos pòdiums, a més els dos en la prova absoluta femenina.

L’ontinyentina Sofía Rodríguez va finalitzar en segona posició, sols per darrere de la seua companya d’equip i la que era gran candidata al triomf final, Lucía Blanco. Rodríguez va fer una excel·lent prova a la que ens va fer somiar amb el títol fins a l’últim instant, ja que la jove ontinyentina va entrar a sols 5 segons de la guanyadora.

En tercera posició va arribar la ciclista de Benigànim Alba Teruel, qui va arribar a uns 20 segons de Rodríguez, pel que de tres llocs al pòdium, i tenint en compte que un semblava reservat per a la campiona, La Vall d’Albaida va aconseguir 2 metalls, amb una excel·lent prova per a les nostres ciclistes.

I és que des de l'inici es va formar un grup de 4 ciclistes que van dominar la prova, passant finalment a ser un grup de tres i decidint-se en les últimes voltes, on tant Rodríguez com Teruel van poder assegurar un lloc privilegiat al pòdium final.

Menys sort va tenir Dany Díaz, qui no va poder defensar la seua condició de campió d’Espanya Máster i va acabar a la tretzena posició a poc més d’un minut del guanyador final.