Entrevista a José Antonio Martínez, el candidat socialista a l'alcaldia d'Ontinyent concedeix la primera entrevista i ho fa a Ràdio Ontinyent

José Antonio Martínez, candidat del PSPV a l’alcaldia d’Ontinyent ha concedit hui mateix la primera entrevista des que s’anunciara que anava a ser alcaldable socialista a les pròximes eleccions.

Martínez explicava que “des de fa 5 anys sóc president d’Inclou-TEA, pel que porte 5 anys fent política social”, i matisa “pel que eixa és la meua política”. Ens afirmava que “jo no necessite la política per a viure, ja que jo tinc la meua feina de funcionari, pel que jo sols busque el millor per a la meu gent, per a Ontinyent, i això és el que m’apassiona”.

Martínez afirmava que “és el moment d’un canvi a la ciutat, ja que considere que les coses no s’han fet com deurien els últims anys per part del govern amb una política de o estàs en mi o estàs contra mi”.

L’alcaldable socialista recorda que “jo no soc militant del PSPV, però si que estic d’acord amb les idees progressistes que tenen”, i matisa que “els Socialistes a La Vall d’Albaida volien tancar un capítol i estes son coses passen una vegada en la vida, pel que tenia que donar el pas”.

Es considera “una persona oberta i dialogant, una persona de la gent del poble”, pel que matisava que el seu repte és “sumar als ontinyentins i ontinyentines, que tots estigam units, major participació, llevar problemes i tensions per a la ciutat”, i finalitza al respecte que “presente un projecte d’enginyeria social, un projecte al que vull sumar a tot aquell que vullga, tots podem sumar per fer l’Ontinyent que mereixem”

Martínez s’ha considerat a ell mateix una persona "dialogant i oberta", però també que aposta per la sostenibilitat, per la natura i les tradicions, i posava com exemple que ha sigut fester i pregoner de les festes de Sant Antoni.

L’últim missatge que ha volgut deixar és que “volem sumar. Donar veu a tots, construir un projecte de futur per a Ontinyent”, i aprofitava els micròfons de la Ser per afirmar que “qualsevol persona, a pesar que pense que no, pot sumar idees noves a este projecte, ja que altra forma de governar és possible” i finalitzava insistint en que “volem fer d’Ontinyent una ciutat millor”.