L’Ontinyent 1931 va sorprendre ahir amb un fitxatge bomba que va sorprendre als seguidors de la Tercera Divisió, i és que el conjunt dirigit per Roberto Bas va presentar a un dels millors davantera de la passada temporada 2021/22, Ángel Cobo.

L’atacant de 29 anys va sorgir de les pedreres de l’Hercules CF i el Jove Español. Precisament seria al primer equip del ‘jove’ on l’atacant despuntaria convertint-se en un dels davanters referència del Grup 6 de la Tercera Divisió. Amb una endimoniada velocitat, una gran col·locació i un potent remat, Ángel Cobo va destacar com un golejador, a pesar de jugar moltes vegades caigut a banda dreta, en la temporada 2019/20. Després d’una temporada 2020/21 amb menys protagonisme va deixar el Jove Español per signar per l’Atlético Saguntino on va ser pilar fonamental, sobretot en els pitjors moments del conjunt romà, i va aconseguir l’ascens de a la Segona RFEF i convertint-se en un dels grans revulsius de tota la Tercera Divisió.

Aquesta temporada havia començat al CD Acero, on estava sent un dels jugadors més destacats del conjunt del Port de Sagunt. L’atacant havia sigut titular en tots els partits excepte en 1 i havia anotat 1 gol.

El jugador es converteix ara en una nova arma ofensiva d’un dels equips més realitzadors de tota la Regional Preferent. La seua polivalència en la zona d’atac permet ara al tècnic Roberto Bas tindre noves armes en una parcel·la amb nivell de Tercera Divisió, com demostra la procedència de jugadors com el propi Cobo, Nico Cabanes o Juanjo Calvo.

Cobo podria debutar ja aquest mateix cap de setmana en el derbi comarcal que enfrontarà a l’Ontinyent 1931 amb la UD SIA Benigànim, en un partit que es celebrarà a El Clariano aquest diumenge a les 17:00 i que serà la primera oportunitat perquè l’entregada afició ontinyentina conega un jugador que, per qualitat, lluita i entrega, té tots els al·licients per caure de peu a la graderia.