L’actual campió d'Espanya de Ciclocross en categoria Master30, el ciclista de L’Olleria Dany Díaz, disputarà aquest mateix cap de setmana del 13 al 15 de gener el Campionat d’Espanya de ciclocròs 2023 a Vic, Catalunya, on defensarà la corona aconseguida fa poc menys d’un any a Xàtiva.

‎Dany Díaz arriba a la prova com un dels grans candidats a fer-se de nou amb la medalla d’or, sobretot després d’aconseguir la primera posició en la Copa d'Espanya que es va celebrar a Tarancón el passat mes de novembre. No ho tindrà senzill, ja que allí s’enfrontarà als millors ciclistes de la seua categoria en una prova que s’espera siga interessant i que, com la de l’any passat, es decidisca en les últimes voltes.

El circuit de Vic, situat a la Zona Esportiva, compta amb uns 3 quilòmetres de distància en un traçat que destaca per ser ràpid i tècnic i que inclou una xicoteta zona de taulons i un parell de talussos de gran desnivell que obligaran als participants a baixar de la bicicleta.

El municipi de L’Olleria s’ha bolcat, en veu de l’Ajuntament, amb el seu veí, a qui han volgut desitjar sort per repetir l’èxit aconseguit en 2022, i tornar a lluir el Maillot de campió d’Espanya de ciclocròs Máster 30.