El Saló de plenaris de l'Ajuntament del Ràfol de Salem acull fins al 30 de setembre una exposició fotogràfica de Juan José Todolí on ens dona a conèixer el funcionament del forn continu existent a aquest municipi de la nostra comarca. Horno Hoffman és el títol de la mostra i el del forn que encara utilitzen la família Fenollar per coure fang per l'elaboració de forma manual de rajoles. Este sistema va ser patentat a Alemanya en 1858 per Frederick Hoffman. Ara poden visitar l'exposició de dilluns a divendres d'11:30 a 15h o concertant cita cridant a l'ajuntament de la població.

Hui hem mantes una entrevista amb l'alcaldessa de la localitat. Carolina Mengual ens parlava així de l'exposició i de l'empresa que encara disposa d'este forn de cocció:

Entrevista a Carolina Mengual, Ràfol de Salem acull una exposició sobre la tradició dels forns Hoffman