Durant aquesta setmana de setembre s’han complert 3 anys de la famosa DANA que va arrassar Ontinyent un fatídic 12 de setembre de 2019. Durant les pluges les vides dels veïns de La Cantereria van córrer perill i les imatges que es van viure van commocionar a moltíssima gent. Ara, tres anys després, el projecte del parc inundable de La Cantereria que evitarà en un futur que es repetisquen eixes angustioses va agafant cada vegada més forma i color.

Aquest dilluns, curiosament 12 de setembre, va eixir ja oficialment l'adjudicació del projecte de estabilització del talús que abarca des del carrer Rondalla de Rondalles fins a les cases de la Cantereria. Aquesta estabilització, que durà a terme l’empresa Guerola, s’espera que es duga a terme al mateix temps que la demolició de les cases des del llavador fins al final del carrer per així facilitar l’accés.

Ens ho explicava tot ahir l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez ací a Ràdio Ontinyent, on parlava que tractarien de realitzar-ho abans del primer trimestre de 2023 per donar inici així al projecte. Ací baix podeu escoltar l'entrevista completa amb l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez, que a més parla de molts altres temes.

Entrevista a Jorge Rodríguez, l'alcalde d'Ontinyent ens parla de l'Ajuntament al Barri de Poble Nou, de les obres del carrer Sant Antoni i de les novetats sobre l'obra al talús de la Cantereria.