Entrevista a Susana Navarro, l'alcaldessa de Bellús se sent indignada pel tracte en el restabliment d'accés a camins

L'alcaldessa de Bellús, Susana Navarro, ha denunciat que després de la forta tempesta de finals d'agost en la qual diversos cables de telèfon van caure sobre camps i carrers del municipi, ha hagut d'actuar la brigada municipal i donar solucions provisionals davant la falta de resolució per part de les companyies responsables, ja que estem a meitat de setembre i encara no han sigut retirats o canviats segons el cas. Explica la primera edil que “fins i tot ara, més de dos setmanes després, encara hi ha dos camins tallats”.

Al mateix temps l'alcaldessa del municipi, està preocupada pels arbres caiguts que estan en la cuneta d'accés a Bellús. Navarro no entén “la falta de resposta del departament de manteniment de carreteres, que fa cas omís a les quatre peticions presentades enguany per l'ajuntament, per a la neteja i manteniment de cunetes”.

L'Alcaldessa juntament amb el seu equip de govern estan negativament sorpresos de veure que encara no s'haja actuat des del 27 d'agost.