Un nou cap de setmana s'acosta, el que implica que els equips de La Vall d'Albaida tornaran a vestir-se de curt per buscar aconseguir tres nous punts. Durant el cap de setmana es disputaran dos derbis comarcals, amb la peculiaritat que en aquesta ocasió un d'ells serà local.

I eixe és el partit a destacar. Diumenge a les 18:00 hores de la vesprada sobre la gespa de El Clariano s'enfrontaran Ontinyent 1931 i CD Ontinyent. Els dos equips arriben amb la moral alta després de l'última jornada. Els primers van empatar a 1 gol a un dels camps més complicats de la categoria, el de la UD Castellonense, mentre que el 'Deportivo' va guanyar a un Tavernes que és dels grans candidats a fer-se amb un dels llocs de promoció. L'Ontinyent 1931 és segon amb 7 punts, mentre que el CD Ontinyent es troba actualment en descens amb 3 punts a falta de decisió definitiva sobre eixa primera jornada que, de moment, li donen per perduda.

Vos deixem amb l'esquema de tots els partits del cap de setmana amb disputa dels equips de La Vall d'Albaida

Dissabte 17:30: CD Castelló ‘B’ – Atzeneta UE al camp Javier Marquina

Tots els partits diumenge a les 18:00

Calpe – UD Sia Benigànim al Municipal de Calpe

CD Olímpic – L’Olleria a La Murta

Ontinyent 1931 – CD Ontinyent a El Clariano

Dissabte 18:30 à Benigànim- Simat al Municipal de Benigànim

Montaverner – Benifairó al Ricardo Cháfer

Diumenge 18:30 CE Pedreguer – Ontinyent 1931 ‘B’ al Municipal de Pedreguer

Dissabte 17:00 CF Aielo – CD Bocairent al Juan Bataller

Dissabte 17:00 Muro ‘B’ – Benigànim ‘B’ al camp de La Llometa

Dissabte 17:30 Anna – Albaidense al ‘Municipal L’Assut’

Dissabte 18:30 Llutxent – Beniarrés al camp de ‘La Plana’

Dissabte 19:30 Ciutat de Xàtiva – CF Agullent al camp de ‘La Murta’

Diumenge 19:00 CF Tous – L’Olleria ‘B’ al Municipal de Tous