Entrevista a Ricardo Garcia, el director Mèdic d'Atenció Primària del Departament de Salut ens dona els detalls de la reunió realitzada amb el conseller Miguel Minguez

El Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública Miguel Mínguez es va reunir ahir amb els equips directius dels centres d'atenció primària del departament de salut Xàtiva-Ontinyent.

El seu objectiu era explicar el pla d'acció d'Atenció Primària, amb especial atenció a la situació actual en atenció primària i l'atenció a la ciutadania. En esta visita de caràcter tècnic, el conseller va manifestar també voler obtenir noves idees i propostes per a la millora de l'atenció primària directament dels qui treballen en estos centres pel que es va establir un espai per a les propostes de millora i suggeriments.

Van acompanyar al conseller la Comissionada d'Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut María José Llória i el subdirector general d'activitat assistencial integrada Enrique Soler que han explicat als professionals els detalls del nou pla d'acció i les novetats que es van a incorporar en els pròxims mesos.