Dos membres d’una protectora d’Ontinyent seran jutjats aquest mateix dimecres per l’Audiència Provincial acusats de quedar-se amb quasi 100.000 euros mentre ocupaven càrrecs en la direcció, concretament la presidència i la tresoreria, durant l’any 2015.

Els dos homes seran jutjats després de rebre una herència d’una dona per valor de més de 97.000 euros, segons la Fiscalia, després d’acceptar els diners i ingressar-lo en el compte bancari de la protectora, els encausats, que estaven autoritzats a disposar de fons a causa dels seus càrrecs, van efectuar diversos reintegraments de diners amb la denominació genèrica de ‘despeses’ o bé amb conceptes com a ”lloguer” o “veterinari” els imports dels quals no coincidien amb els diners destinats a aquestes despeses.

L'acusació pública demana per a cadascun dels processaments una pena de presó de tres anys i mig per un delicte continuat d'apropiació indeguda. El juí tindrà lloc a la secció cinquena de l’Audiència Provincial a partir de les 10:00 hores de dimecres.