A finals de la passada setmana saltava la noticia del recurs del Font d’en Carròs per impugnar per alineació indeguda el resultat del duel de la primera jornada on el CD Ontinyent havia aconseguit guanyar per 3-2. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ja s’ha pronunciat i ha acceptat el recurs, pel que els ontinyentins perden els 3 punts aconseguits.

El moment clau va arribar al minut 89, quan el CD Ontinyent va realitzar l’últim canvi, fent debutar a un dels juvenils que estaven convocats, sense saber que la fitxa federativa no estava preparada. Així ho va fer saber l’àrbitre del partit als dos conjunts, fet que va provocar que els de La Safor presentaren el recurs.

Després de les al·legacions del CD Ontinyent, on s’explicava que era una errada sense mala intenció i que no va afectar en res al resultat del duel, l’ens federatiu ha decidit finalment que els de Cristian Ferrándiz perderen els 3 punts aconseguits sobre la gespa. El club està estudiant ara les possibilitats que tenen, però encara no han decidit si recurriran o no la decisió.

Des de hui mateix la classificació ja està actualitzada, donant per vencedor al Font d’en Carròs per 0 gols a 3, el que provoca que els ontinyentins passen d’estar a mitja taula a ser els cuers de la classificació, un fet que de moment no es significatiu, ja que sols s’han disputat dos jornades.

Ja avisàvem al Ser Deportivos que els precedents donaven poques esperances al club blanc-i-negre i així ha sigut finalment. Un contratemps per al club al seu any de debut a la Regional Preferent, que aquest cap de setmana a casa davant del Tavernes, tornaran a buscar, de nou, els seus primers punts.