Aquest cap de setmana comencen ja l’única de lligues nacionals que encara no ho ha fet, és a dir la Tercera RFEF.

Per a aquesta temporada 2022/23 en la Tercera RFEF sols tindrem un representant dels equips de La Vall d’Albaida. Serà així per desgràcia, ja que sols hi ha un després del descens de la UD SIA Benigànim, i prop va estar de no haver cap ja que l'Atzeneta va caure derrotat en la final del ‘play-off’ regional d'ascens a Segona RFEF.

És per tant l’Atzeneta UE l’equip que disputarà aquesta temporada la Tercera Divisió. Ho farà amb un projecte segurament amb menys noms propis que els passats, o més desconeguts per a la gran majoria, però de nou un projecte ambiciós i que lluitarà per estar a la zona alta de la classificació de ben segur.

El projecte és interessant amb moltes cares noves, mantenint la base defensiva de la passada campanya que tan bons resultats va donar, cal recordar que es va establir un registre de més de 500 minuts sense encaixar un gol.

Això sí, el debut en lliga, que no oficial ja que van disputar dos encontres de la Copa RFEF, no serà fàcil, ja que visiten una plaça sempre complicada. Serà aquest dissabte a les 18:30 a la Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica del CD Roda.