Un any mes s'apropa al municipi d’Agullent el desè mes de l’any, l'Octubre Lector, i des de la Biblioteca Ramón Haro Esplugues inauguraran aquesta edició amb una gran Festa Valor

Que, què és la Festa Valor? Un homenatge a Enric Valor, a la paraula i a les rondalles. A Agullent ho celebraran la nit del 30 de setembre recordant a qui va ser veí del poble al llarg de 10 anys de la mà d'Emili Casanova.

Després, es donarà protagonisme a la paraula i les contarelles de la mà d'una mestra i un mestre de cerimònies de luxe com són Almudena Frances i Carles Cano. Però no seran els únics contant històries, també ho farà gent del poble i es podrà gaudir música en directe!

I per descomptat, tot es farà al voltant de la taula! Sols heu de dur el sopar, des de la biblioteca ficaran la resta! De segur que serà una nit màgica on les històries d'abans passaran a estar més presents que mai!

biblioteca@agullent.org