La matinada d’aquest dissabte a diumenge es va produir un abús sexual a Ontinyent segons informava LOCLAR i ha pogut confirmar Ràdio Ontinyent.

Eren sobre les 5:30 de la matinada quan un home, després de seguir durant un temps a una xica la va abordar quan aquesta entrava al portal de sa casa i va abusar sexualment d’ella, segons ha confirmat la Policia Nacional.

Com informava LOCLAR, es tractaria d’una jove estrangera que després d’estar un temps treballant a Ontinyent havia decidit allargar la seua estada per poder gaudir d'uns dies de vacances.

Segons informa el citat mitjà de comunicació, la jove havia estat amb amics seus d'Ontinyent amb els que havia estat durant eixa nit. De matinada i després d'acomiadar-se, se’n va anar a sa casa, moment en què l'agressor la va seguir i va aprofitar per a seguir-la amb força dins del portal i violar-la.

Tan prompte com la jove va aconseguir deslliurar-se de l'individu que l'havia forçada, es va refer i va telefonar als seus amics amb els quals havia estat una estona abans, que la van acompanyar a l'hospital d'Ontinyent.

La Policia Nacional va detenir a un sospitós que finalment ha quedat en llibertat, però la investigació continua activa i s’estan realitzant algunes gestions, com per exemple, revisar les gravacions de vídeo per a poder localitzar al o els agressors.

Concentració en repulsa

Aquest esgarrifós fet ha tingut ja diverses reaccions. Totes elles mostrant el suport a la víctima, algunes també reclamant major seguretat i atacant al culpable, i una d’elles ha tingut lloc en forma de la convocatòria d’una concentració.

Aquesta mateixa vesprada a partir de les 20:00 hores, la Plataforma Feminista d’Ontinyent ha convocat una concentració ‘Prou Violència Sexual cap a les Dones’.

La concentració serà a la plaça de la Concepció davall el lema ‘Per una Vall d’Albaida lliure de violències sexuals’. Una convocatòria que corria amb gran velocitat, sobretot entre joves, a les xarxes socials i que aquesta vesprada/nit, farà que Ontinyent cride fort contra un nou acte de violència sexual.