Unes 300 persones es van reunir durant la vesprada d’ahir a la plaça de la Concepció en la concentració organitzada per la Plataforma Feminista d’Ontinyent. Una plataforma que començava “agraint a tots els que es van acostar a pesar de ser aquestes dates tan complicades”, precisament tenia també paraules d’especial agraïment als homes que allí es trobaven als que els deien que “és important que s’incorporen a aquesta mena de manifestacions i vaigen prenent consciència del que succeeix”.

Un dels punts als que insistien des de l’organització de la concentració era en la necessitat i importància de l’educació que els joves reben a casa i als centres educatius per aconseguir que “veigen aquests fets com denigrants i rebutjables”, i aprofitaven per enviar un missatge a tots aquells que no volen que es dóne educació sexual a l’escola on explicaven que "és fonamental donar educació sexual, ja que ahí és on xiquetes i xiquets aprenen junts sobre el respecte sexual i acceptar el cos dels altres".

Durant la concentració deixaven una frase molt important que es va dir sobre com actuar per tractar que no torne a passar, sobretot ara que s'acosten les festes, afirmaven que "cridem ben fort, però escoltem amb les orelles ben amples", explicant que hi ha que protestar quan passe, però també estar pendents de que no succeïsca.

Vos deixem amb el vídeo dels parlaments: