La Comparsa de Benimerins va inaugurar el passat dissabte 30 de juliol l’exposició que romandrà al Museu Fester d’Ontinyent fins passades les Festes de Moros i Cristians d’aquest any. L’acte va tindre lloc el dissabte de vesprada al mateix Museu Fester, contant amb la presència del President de la Societat de Festers Vicent Pla Vaello, membres de la seva junta i components de la comparsa Benimerins.

Esta exposició forma part d’una sèrie d’actes i activitats que s’han dut a terme durant el 2022 amb motiu de la celebració del 75 aniversari de la comparsa, una efemèride que, amb esta exposició i amb l’esquadra especial del 75 aniversari que desfilarà amb la comparsa el dia de l’entrada, es donarà per tancada per a encetar ja a setembre un altre any de festa gran amb l’Ambaixada de 2023.

El President de la Comparsa, Nacho Gramage Mollà, va pronunciar unes breus paraules on va destacar que “a l’exposició anem a poder vore detalls de la història de la nostra comparsa a través de pintures, fotografies, vídeos, vestits i objectes. Amb esta feina esperem que es dóne a conèixer un poc més qui som i d’on venim tant per a la gent que vullga saber un poc més de nosaltres com per als que vinguen de fora i nos ens coneguen.” També va voler agrair “a la Societat de Festers per deixar-nos una sala al Museu, als membres de la comparsa que han cedit els seus bens i a Juanan Alcaraz, Benito Sanegre i Ruth Atencia, membres de la comissió que han treballat de valent per tindre a punt l’exposició.”

Una volta fet el parlament, els assistents van poder visitar l’exposició que estarà oberta amb el mateix horari del Museu Fester al mes d’agost. En acabar es va servir un vi d’honor.