El passat divendres a les 00:00 eixien a la venta les tribunes per veure les entrades de Moros i Cristians d’Ontinyent en 2022. O eixa era la teoria. La decisió unilateral de l’informàtic d’obrir la web a les 23:15 hores va generar un rebombori que s’esperava que aquesta setmana es solventara amb la venta de noves tribunes, però res més lluny de la realitat.

El dimarts va fallar la pàgina web, i a pesar que en principi s’obria a les 12:00, els que ho van intentar van veure durant un bon temps després un missatge que deia que eixien a la venta a eixa hora, a pesar de ser les 12:15 en alguns casos. El dimecres va ser més caòtic, ja que l’horari es va retrassar fins a les 13:30, però en molts casos el resultat va ser el mateix, una pàgina blanca que posava que eixien a les 13:30, a pesar de ser les 13:45.

L’últim dia per comprar-les, abans que el dilluns de festes es venguen presencialment a la seu de festers, era aquest matí. En aquest cas la pàgina web si que funcionava correctament, però a les 12:01 els que intentaven comprar seients veien com ja no quedaven disponibles.

Les ganes de la gent d’Ontinyent i els milers de visitants que cada any acudeixen a vore l’entrada per la tornada després de 3 anys de les festes de Moros i Cristians, sumat a un deficient, ja podem catalogar-ho així, servei de venda per part de l’empresa Sillas Gil i la subcontrata informàtica, ha fet que el malestar de la població haja anat en augment, com es pot llegir en els constants missatges a les xarxes socials ontinyentines.

Els pocs afortunats que han pogut adquirir les tribunes estan d’enhorabona, mentre que tots aquells que volien tindre la tribuna i no han pogut, hauran d’esperar que el servei presencial funcione millor.