Aquest 2022 el municipi d’Albaida ha escomès unes obres per millorar i adequar l’accés al poliesportiu. Unes obres que ja han finalitzat deixant veure algunes novetats.

La novetat principal en aquestes actuacions ha sigut la creació d’una zona de pícnic adjacent a la piscina municipal, una zona que podran aprofitar els usuaris al poliesportiu, així com els turistes o els propis banyistes per “recarregar forces a l’ombra dels arbres”, com afirmen des del propi govern municipal.

A banda, s’ha millorat la zona de l’aparcament per aprofitar algunes zones que estaven infrautilitzades i poder augmentar així el nombre de places d’eixe ‘pàrquing’ del poliesportiu. Aquestes obres s’han realitzat gràcies al Pla d’inversions de la Diputació de València.

Les obres ja finalitzades de millora al poliesportiu se sumen a les que el Govern d’Espanya, concretament el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana va realitzar per adequar el tram de la carretera que dona accés al recinte, creant una zona segura d’entrada.