L’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, millorarà i modernitzarà l’àrea industrial dels polígons IP d’Agullent. En concret, es beneficiaran els polígons IP2, IP4-A, IP5, IP6, IP7 i IP8 amb pràcticament 200.000 euros, 197.222,8 exactament.

Aquesta inversió de l’Ivace es dona després de l'ampliació del pressupost del programa d'ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec al pressupost de l'exercici 2022 després d’haver-se admès el recurs presentat per la localitat.

Entre les actuacions que subvencionarà l’Ivace amb una intensitat del 98,6 % es troba l'obra civil per a la portada d'energia elèctrica, gas, fibra òptica, telecomunicacions i aigua, la millora de l'enllumenat públic, de la senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit, de les zones verdes i en el subministrament d'aigua, bruta i potable i/o augment de cabal i pressió.

També destaca l'obra civil per a la implantació de fibra òptica i altres serveis i la implantació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local i de serveis contra incendis.