Les 24 hores esportives tornaran a reunir a milers d’esportistes i espectadors al Poliesportiu Municipal. Serà aquest divendres i dissabte amb una arrancada que comptarà amb les exhibicions de freestyle motocross de “Flow de Meyer” al velòdrom; a les 20:00 Aquagym a la piscina d’estiu; també a les 20:00 Zumba a la pista exterior adjacent al camp de tir amb arc; i a les 21:00 hores streetdance en esta mateixa ubicació.

Es preveuen 2.000 esportistes que participaran en les següents modalitats: futbol sala; futbol 7; bàsquet; tennis; pàdel; frontennis; voleibol; natació; pilota; balls de saló; gimnàstica rítmica; tir amb arc; zumba; aquaeròbic i BMX.

A més, el trinquet d’Ontinyent acollirà enguany la partida de Fi de Curs de la Universitat de València. En concret, a les 23:00 s’iniciarà una partida d’elit que suposarà l’acomiadament de Genovés II a la Vall d’Albaida, després de que el pilotari campió de la Lliga i Copa anunciara la seua retirada de la pilota professional.

Óscar Borell, regidor d’Esports, ha assegurat que es tractarà d’un “retorn molt emotiu i significatiu per reivindicar l’esport com una manera sana de viure i relacionar-se, i més després de tot allò viscut amb la pandèmia”.