Continuen els moviments en el planter de l’Atzeneta UE. Després de les renovacions i altes confirmades anteriorment, ahir els ‘Taronja’ van confirmar dos nous noms que arriben al Regit per recórrer la banda dreta del camp dels valldalbaidins.

El primer dels dos jugadors que arriba aquesta temporada és el lateral dret Víctor Olmedo. Jugador que arriba del filial de l’Hércules on la passada campanya va ser rival de l’Atzeneta UE. Abans havia jugat també a Segona B amb el Orihuela CF, on fins i tot va anotar dos gols.

L’altre fitxatge és un jugador ofensiu. L’extrem nascut a Madrid, amb nacionalitat de Guinea-Bissau, Borja Encada. El jugador d’atac arriba després d’anotar 5 gols i també sap el que és jugar a l’antiga Segona ‘B’ amb el CD Izarra en la temporada 2019/20.

Amb aquestes noves incorporacions comença a definir-se ja el que serà el planter amb el que comptarà ‘Berna’, ja que són ja 10 les noves incorporacions a les que hi ha que sumar fins a 7 renovacions.

D’altra banda ja s’ha confirmat que no continuarà el que exercia com a segon capità de l’equip, Nemesio, que ha sigut anunciat ja com a nou jugador del Torrent CF.