L'Ajuntament de Bèlgida reformarà el consultori mèdic amb una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de 302.348,21€.

El consultori de Bèlgida data dels anys 60 i pertany a l'antiga tipologia de Casa del Metge, caracteritzada per situar el consultori en la planta baixa i la vivenda del metge en la primera planta. En l'actualitat dita vivenda es troba deshabitada i en desús. Actualment el consultori disposa d'una estreta sala d'espera, un consultori mèdic, una sala per a l'ATS, una consulta de pediatria i dos serveis separats per sexes no accessibles.

Amb l'actuació proposada s'ampliarà la planta baixa i s'habilitarà la vivenda de la planta superior, actualment connectada amb el consultori muitjançant una escala restringida. D'aquesta manera s'actualitzarà el consultori als estàndards actuals exigits en matèria d'accessibilitat, eficiència energètica i funcionalitat.

La planta baixa disposarà de recepció, una àmplia sala d'espera, tres consultes (metge, ATS i sala auxiliar), serveis separats per sexes accessibles i ascensor. La primera planta es situarà pediatria, una sala auxiliar, una sala d'espera específica de dita planta, un magatzem per al material sanitari, una zona de serveis i un xicotet magatzem per als utensilis i productes de neteja.