Entrevista a David Albert, la Font Jordana acull este diumenge la matinal motera d'Agullent

Aquest diumenge Agullent es convertirà en el gran referent de les motos a La Vall d’Albaida. I és que a partir de les 9 del matí donarà per inaugurat la tretzena edició de la Matinal Motera organitzada pel Moto Club Culata del municipi, un Moto Club que a més compleix 40 anys en aquesta edició, el que la converteix en encara més especial. De nou tindrà lloc al parc de la Font Jordana.

Amb el ticket de l’entrada entrarà bocata, beguda, cafè, la beguda durant la ruta, així com sorteigs especials i entrada a la piscina. Serà una edició especial després de dos anys sense poder realitzar-se per la pandèmia, pel que des del club s’ha agafat amb més força que mai.

Durant el matí també hi haurà una animació musical per part del Grupo Eñe, i una novetat que, a pesar de semblar irrelevant, és molt important, ja que hi haurà un guarda-roba perquè els moters puguen deixar allí el casc i la roba quan no estiguen en la moto.