L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà la propera setmana el servei de bar del Poliesportiu Municipal, en unes instal·lacions millorades amb ajuda dels fons europeus Feder del programa EDUSI. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que l’espai “ha millorat en aspectes com accessibilitat, ventilació, luminositat i acondicionament general. Un servei que podrà ser gaudit tant per les persones usuàries de la piscina d’estiu com per públic en general que vullga fer ús al poliesportiu d’aquest servei, que inclou la realització d’esmorzars i dinars”, explicava.

L’hosteler local Juan Robledillo serà qui s’encarregue de prestar servei, que havia quedat desert. Cal recordar que degut a la situació global d’augment dels preus i dificultat d’accés a mà d’obra en el sector, nombrosos concursos públics de serveis municipals de bar/restaurant han quedat deserts als últims temps en localitats de l’entorn, com ara Xàtiva, Moixent, Agullent, Barxeta, la Font de la Figuera o Canals, un context al qual Óscar Borrell destaca “la bona noticia de poder comptar amb un hosteler local i amb ampla experiència al sector per prestar el servei, que ha acceptat la proposta de l’ajuntament de fer-se càrrec i així poder oferir el servei aquest estiu”.