Demà dissabte se celebra la Copa d’Espanya de Veterans de Judo ací mateix a Ontinyent. Activitat que organitza el Judo Fon-Do-Kan dins dels actes del 50 aniversari del club que està celebrant aquest 2022 i que els ha dut, entre altres activitats, a visitar el lloc de naixement del judo en Japó, una activitat, això sí, que per sort van poder fer abans de la pandèmia.

Aquest cap de setmana, segurament la més important de l’any per a ells, ja que els millors judokes veterans del país estaran ací al poliesportiu durant el matí del dissabte.

L’inici de les competicions serà a les 11 del matí, a pesar que els competidors hauran d’estar dos hores abans, a les 9, per al pesatge i les acreditacions. S’espera que la competició dure unes dos hores i mitja, i que a les 13:30 es faça l’entrega dels trofeus.

A banda, es comptarà amb competidor locals, ja que participaran fins a 3 judokes del propi Fon-Do-Kan, tres ontinyentins que buscaran, per què no, guanyar un metall nacional a casa. Ells són Vicente Montava, Rafa Bas i Conrad Miralles.

Podeu escoltar l’entrevista al club de cara a aquest campionat si busqueu el podcast de l’últim programa del Ser Deportivos, on la part final del programa, els últims 15-20 minuts, ens van avançar tot el que serà aquest gran dia per al Fondokan i per a l’esport a Ontinyent. Vos la deixem ací baix.

https://cadenaser.com/audio/cadenaser_ontinyent_serdeportivosvalld_albaida_20220603_152000_160000/