Aquest matí s'ha disputat la primera de les proves del campionat d'Europa d'OCR, carreres d'obstacles, on l'ontinyentí José Vila s'ha proclamat campió europeu de la modalitat.

En aquest primer dia de competició se celebrava la prova de short race, la que ja ens va comentar el propi José Vila ací a Ràdio Ontinyent que era la que millor se li donava. Es tracta d'una prova d'uns tres quilòmetres de llargària a la que s'han de superar més de 20 obstacles. El jove ontinyentí ha pres l'eixida a les 10:08 d'aquest matí en la seua categoria de 25-29, i ha aconseguit fer-se amb el títol europeu.

Demà mateix competirà en la carrera estàndard, on a partir de les 10:32 l'ontinyentí s'enfrontarà a una prova de 16 quilòmetres i més de 50 obstacles. Per últim el diumenge José Vila participarà en la prova per equips representant a Espanya.

Aquest títol arriba menys d'un mes després de que es proclamara subcampió d'Espanya d'OCR a Onda, pel que està vivint un mes d'alegries.