Fa uns instants s’ha signat el conveni de col·laboració entre Caixa Ontinyent i l’Ontinyent 1931 CF mitjançant el qual es pretén potenciar i ampliar la projecció social i esportiva del futbol a la ciutat d’Ontinyent. Amb aquesta firma, Caixa Ontinyent passa a ser l’espònsor que lluirà el club en les camisetes per a la pròxima temporada 2022/23, a banda de tornar a veure les tanques publicitàries de l’entitat a El Clariano. El conveni, que tindrà una duració de dos temporades (2022/23 i 2023/24) busca ampliar la pràctica esportiva en equips de diferents categories i lligues, amb jugadors de distintes edats, nivells i condicions.

El president de Caixa Ontinyent, Pepe Pla, explicava que “és un dia d’enhorabona per a tots. Signem aquest conveni amb un projecte molt il·lusionant com el de l’Ontinyent 1931”. A més explicava que “amb el futbol s’aprenen valors com la solidaritat i l’esforç. Et forja un caràcter que ens ajuda a ser qui som. És una educació vital, i és el que busquem”.

Per la seua banda el president de l’Ontinyent 1931, Miguel Ángel Mullor va començar agraint a Caixa Ontinyent l’aposta pel club i explicava que “açò és per a estar contents no sols el club, sinó tots els aficionats i la ciutat d’Ontinyent en general”, i matisava que “per a l’Ontinyent 1931 és un dia per emmarcar. Estem molt orgullosos, ja que tots junts som més forts”.

Aquest conveni també té una part simbòlica, i és que serveix per eliminar tots eixos problemes que el desaparegut Ontinyent CF i l’entitat bancària van tindre en els últims anys de vida del club, el que Pepe explicava que “nosaltres ja mirem cap endavant. El passat, passat està” i matisava que “l’actual Ontinyent 1931 és un projecte que està duent-se a terme per persones que mereixen la nostra confiança”.