L'Ontinyent 1931 ja ha començat amb la reestructuració de la parcel·la esportiva de cara a la pròxima temporada 2022/23. Després del colp que va suposar quedar-se fora del 'play-off' després d'una mala recta final de temporada, els de Roberto Bas ja compten amb els primers noms confirmats.

En l'apartat de les renovacions ja s'han fet oficial les dels dos centrals Marc Tormo i Pau Sanchis, així com la del porter Ivelin Popov. Son sols les primeres de les moltes que s'espera que arriben pròximament, les dels jugadors que han suposar la columna vertebral. Jugadors com els laterals Rafeta i Paco Sáez, o de jugadors que van iniciar el projecte i que en els pròxims dies podrien ser ja oficials.

En l'apartat de baixes ja s'han confirmat les dos primeres, el central Rubén Bella i el porter Rubén García no continuaran defensant la samarreta blanc-i-negra en la pròxima temporada. Hi haurà altres baixes, algunes de jugadors que van ser molt importants per al gran debut en Regional Preferent.

En l'apartat d'altes de moment sols s'ha confirmat la del porter Cristian Martínez Liberato, un dels millors porters de la categoria com ha demostrat les últimes temporades a la UD Castellonense, un dels equips referents de la Preferent. En els pròxims dies també podria fer-se oficial la incorporació del migcampista de Benigànim Jesús García, que arriba de ser important en la gran temporada del Quintanar del Rey a la Tercera RFEF. També podria fer-se oficial prompte la incorporació d'altre jugador de la UD Castellonense, el defensa central Pablo Bonet, qui ja fora important en l'històric ascens de l'Atzeneta a Tercera fa unes temporades, equip del que va ser capità. Un central de garanties que arriba de fer uns grans anys al Castellonense.