El passat dissabte 4 de juny, L'Olleria va demostrar, una vegada més, la seua solidaritat amb la gran participació en el Sopar Solidari contra el càncer amb Festival de L'Olleria Balla, organitzada per l'AECC de L'Olleria amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Olleria. Quasi 300 persones son les que van acudir per una xifra recaptada superior als 2.800 euros.

Va ser una nit de solidaritat, però segons matisen "també de risses, música, ball i molta diversió en un espai tan idíl·lic del nostre municipi, com és la nostra Casa Santonja”, expliquen des de l’Ajuntament.

"Des de l'AECC L'Olleria i l'Ajuntament volen donar les gràcies a cadascuna de les 286 persones que hi van assistir, a l'Associació L'Olleria Balla per les seues fantàstiques actuacions i al Col·legi Manuel Sanchis Guarner pel disseny del xec i a les empreses, comerços, personal de l'Hospital Lluís Alcanyís i gent particular que va col·laborar amb la rifa o una donació econòmica per fer possible la recaptació d'un total de 2810 €, que aniran íntegrament destinats a l'AECC perquè puga continuar la seua tasca en prevenció, investigació i suport als pacients oncològics i familiars", finalitzen.