Aquest proper divendres 17 de juny s'estrena al teatre Odeón d’Albaida l'obra “Piérdete en el Ritmo” creada per l’alumnat de l'institut IES Josep Segrelles. L'experiència s'emmarca dins del projecte LÓVA (L’òpera com a Vehícle d’Aprenentatge), nascut a Nova York als anys 80. Aquest curs 21/22 s'han creat més de 50 companyies a tot Espanya, 19 de les quals són valencianes, entre ells el Josep Segrelles.

Tot va començar amb l'optativa de Teatre adreçada als alumnes de 2n de l'ESO i impartida per la professora Loles Pont i les alumnes del “Cicle Superior d’Estlisme i Direcció de Perruqueria” amb la seua professora Mayka Soler.

S’ha creat una companyia d’òpera des de zero. El guió, els balls, l'escenografia, la caracterització, el vestuari i la música són totalment originals, i l’alumnat ha adoptat els rols professionals que requereix una companyia d'òpera. El tema principal de “Piérdete en el ritmo” és la superació personal de la protagonista. Olivia és una xica de 18 anys, que guanya un concurs de televisió i ix de l’anonimat. D'una banda, té la seva millor amiga Mía, que vetllarà pel seu benestar, però de l'altra, hi ha les antagonistes Addison i Ruth, juntament amb Katherine que intentaran desestabilitzar la integració física, mental i moral d'Olívia. La seua iaia, Marylinda li donarà consells des del més enllà, la farà reflexionar i al final prendrà una decisió que sorprendrà a tots.

Està realment preparada Olivia per a la fama? Serà un camí ple de roses o d’espines? Esta aventura serà el dia 17 de juny a les 19:30 al teatre Odeón.