Ahir explicàvem la noticia de la victòria de Lluís Vila a la categoria sènior, quarta posició final en el Trail de Benasque, tenim més victòries valldalbaidines, però no va ser l'únic triomf per a la comarca.

En la mateixa prova, la de 28k, dos components del Trail de Dioses d’Aielo de Malferit van aconseguir una gran victòria a Benasque en la modalitat per parelles, deixant ben alt el nom del municipi valldalbaidí.

Es tracta de Josep Pastor i Ignasi Almiñana, ambdós veïns d’Aielo de Malferit que a banda d’aconseguir la victòria final per parelles, ho van fer aconseguint fer el rècord de la prova amb prop de 3 hores i 29 minuts i finalitzant en les posicions novena i desena de la general, a pesar de no participar en ella, ja que es van inscriure per parelles.

Un nou triomf de l'atletisme de La Vall d'Albaida que en els últims mesos ha deixat fites importants.