Entrevista a Xavi Blasco, activitats Motoclub Ciutat d'Albaida

El plat fort esportiu del cap de setmana a La Vall d'Albaida arriba motoritzat en aquesta ocasió i se celebrarà a Albaida amb una de les tradicionals proves del campionat de la Comunitat Valenciana.

Aquest diumenge torna a Albaida el Campionat de la Comunitat Valenciana de Minivelocitat i Minimotard en categories Minimoto 4.2; Pit Bike Series; Velocitat 80 i totes les seues variants en la tercera de les proves del campionat autonòmic. A pesar que estava pensat per al passat cap de setmana, la coincidència amb una prova del campionat d'Espanya va fer a l'organització que s'ajornara per a aquest 12 de juny.

Com explica el membre del Moto-CLub d'Albaida, Xavi Blasco, "aquest cap de setmana es podrà veure a les futures promeses que acabaran sent els que poblaran les graelles d'eixida de proves como Moto 3", ja que "vindran els millors pilots de la Comunitat Valenciana".

L’entrada serà gratuït i es disposarà de servei de bar i entrepans per combatre el calor que puga fer sobre el Moto-Club Circuit d’Albaida. Podeu escoltar l'entrevista completa amb Xavi Blasco, directiu del Moto Club d'Albaida.