Després de parlar de renovacions a les banquetes de La Vall d’Albaida, aquestes últimes hores hem conegut ja els primers tècnics que no seguiran als seus equips de cara a la pròxima temporada 2022/23.

El primer que es va fer oficial, poc després d’acabar el seu últim partit de la temporada va ser la del CD Albaidense. El tècnic Kikin va informar després de la victòria per 3-2 davant del Bocairent que no seguirà la pròxima temporada a la banqueta de Beniati. Ho fa després de tres temporades on el club ha donat un pas avant i ha buscat la lluita per l’ascens, sobretot en aquesta última temporada on han finalitzar en tercera posició i com a l’equip més golejador de la categoria.

Kikin va informar també que és una decisió personal, i segons recull Ara La Vall, ho fa per “buscar un pas avant en la meua carrera”. El tècnic es mostrava “trist, ja que he estat molt a gust en Albaida, però toca un canvi de projecte”.

L’altre equip que ha anunciat el canvi a la banqueta ha sigut el Benigànim CF. Marcos Camacho no continuarà al front del projecte ‘Ganxut’ després d’una temporada on han estat fins a l’última jornada lluitant per l’ascens en una segona volta amb uns números descomunals, però molt castigats per una mala primera volta, on fins i tot van haver rumors de destitució.

Camacho acaba així la seua tercera temporada vinculat a Benigànim, ja que cal recordar que a banda de l’ascens a Primera Regional i aquesta temporada on han finalitzat en tercera posició, Camacho ja va ser l’entrenador de l’últim ascens de la UD Benigànim a la Tercera Divisió.

Hi haurà que esperar doncs per veure el rumb dels dos equips i quins seran els pròxims integrants de les banquetes dels clubs valldalbaidins.