Entrevista Núria González, ponència Vientres de alquiler

Este dimecres 25 de maig, a les 19h, al Teatre Echegaray i amb entrada lliure serà la segona activitat de la III Escola Feminista d'Ontinyent, organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la ciutat. Una ponència sobre ventres de lloguer a càrrec de Núria González López, advocada i activista feminista llicenciada en Dret, integrant dels serveis jurídics d’UGT de Catalunya i del torn d’ofici de Violència de Gènere de Barcelona, col·laboradora de diversos mitjans de comunicació. La ponent és autora del llibre “Vientres de Alquiler” i és coneguda per la denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra 6 agències de ventres de lloguer i els cònsols espanyols que inscrigueren nadons d’estes característiques. Este matí hem realitzat una entrevista amb ella i ara pots escoltar-la!!!