José Ángel Núñez valora les xifres de precipitacions

Ontinyent torna a ser noticia, a pesar que en aquest cas no sabem si valorar si és positiva o negativa. La ciutat, igual que pràcticament tota la comarca, és la que més dies de precipitacions ha acumulat des de l’inici d’aquest episodi el passat 3 de març amb un total de 41 dels últims 60.

El cap de meteorologia d’AEMET Comunitat Valenciana, José Ángel Núñez, així ens ho confirmava ací a Ràdio Ontinyent, on valorava com “històric” el que hem viscut durant aquests dos mesos. Les altres capitals oscil·laven els 30 dies de precipitacions.

Acaba l’episodi de pluges

Segons ens ha informat Núñez, l’episodi de precipitacions podria tocar a la fi hui mateix, ja que s’espera que durant aquesta vesprada comencen a escampar les precipitacions donant pas a temperatures de nou per damunt dels 20 graus i sense pràcticament opcions de pluges.

Ens comentava que durant la pròxima setmana podria arribar-se a superar els 25 graus de temperatura i que de moment no sembla que en els pròxims 7 i 10 dies puguen tornar les pluges, sinó que arribarà una “estabilitat meteorològica”, comentava.

Cal remarcar que l’última informació pot variar, ja que a pesar que segons explica Núñez “la situació va a tendir a estabilitzar-se”, sempre ens recorda que “fer previsions a més de 3 dies vista és molt complicat, ja que tot pot canviar”.