Pepe Salcedo i Saúl Blanco parlen sobre la Final 4 i el futur del bàsquet a Ontinyent

Després de l’èxit tant esportiu com d’organització i afluència que va suposar la Final a 4 que va organitzar el Club Martínez Valls, que prompte canviarà de nom per dir-se Ontinyent, és temps de pensar tant en el present com sobretot en el futur del club.

A pesar que encara és prompte per posar noms damunt de la taula, com el propi Saúl Blanco ens va explicar a Ràdio Ontinyent, sí que es pot fer una valoració del futur del club a nivell esportiu, que passa per “consolidar a l’equip a Lliga EBA”, com per a parlar de la pedrera i eixe objectiu de “crear una base de bàsquet femení a totes les categories fins arribar al sènior” i “potenciar la pedrera masculina perquè un dia siguen ells els que puguen jugar a Lliga EBA i ser els referents dels joves”.

També explicaven tant el tècnic del primer equip com el directiu Pepe Salcedo que “ara és moment de menejar-se també en àmbit institucional, i per què no augmentar els vincles amb les empreses patrocinadores i amb l’Ajuntament d’Ontinyent”.

També parlaven, a l’entrevista que podeu escoltar completa clicant en la foto que encapçala aquesta noticia, respecte als duels de la Final a 4, tots ells molt igualats, i que han suposat que els ontinyentins siguen la pròxima temporada equip d’EBA. Valoren “molt positivament” el canvi al nou pavelló, i explicava Saúl que “esperem que en un futur puguen jugar ací tots els clubs per crear més pinya entre tots els equips de l’escola de bàsquet”.

Com ja hem comentat, podeu escoltar l’entrevista completa clicant al play de la fotografia.