Vicenta Ferrer - Fira Motor Gandia

Aquest mateix matí s’ha estrenat la novena edició de la Fira del Motor de Gandia. Una de les fires de referència a les nostres comarques i que fins a aquest diumenge oferirà les últimes tendències en motor, amb especial interès per la sostenibilitat.

I és que aquesta edició de 2022 tindrà un espai diferenciador respecte a les anteriors, ja que hi haurà un gran protagonisme del medi ambient amb els cotxes sostenibles. Tots els expositors tant de cotxes com de motos tindran exposició de cotxes elèctrics, híbrids endollables i d’hidrogen. En l’espai de Fira Mercat hi haurà unes taules on s’assessorarà i s’informarà respecte a la sostenibilitat. Donaran consells del millor cotxe segons l’ús que aneu a donar-li, vos parlaran de les ajudes Next Generation, carregadors, plaques solars, etc., i anirà a càrrec d’un equip multi disciplinar. L’horari de la Fira del Motor serà de 10:00 a 20:00 hores, amb una aturada a Fira Mercat al migdia.

Pots escoltar l’entrevista completa amb la regidora de Polítiques Econòmiques i comerç a l’Ajuntament de Gandia fent un clic a la fotografia superior, on ens avançava que “esperem que després d’esta fira ens quede clar el model de mobilitat que volem per crear ciutats sostenibles intel·ligents.