Les temporades de futbol comencen a finalitzar. De fet a La Vall d’Albaida sols els equips de Primera i Segona Regional continuen competint a hores d’ara, i aquest cap de setmana ja acaben els primers. Açò implica que les coses que continuen en joc comencen a resoldre’s, com per exemple els ascensos.

Ontinyent acull aquest cap de setmana dos possibles ascensos en dos dies consecutius, un fet per al que els dos equips sols necessiten guanyar davant dels seus aficionats per aconseguir-ho.

El primer dels que saltarà a la gespa serà el CD Ontinyent, un equip que en cas de guanyar aquest dissabte a les 18:00 a un ja descendit Beniarrés serà equip de Regional Preferent la pròxima temporada. Els de Cristian Ferrándiz arriben en un dels millors moments de la temporada després d’anotar als últims 4 partits un total de 22 gols, més de 5 per partit, a més guanyant per 1-3 a un Benifaió que feia 6 mesos que no perdia al seu camp, o anotant 6-2 i 7-0 a Benifairó i Simat, dos dels equips revelació de la temporada i que es troben entre els 6 primers classificats. En cas d’aconseguir mantenir la ratxa, només finalitzar l’encontre ja podran celebrar sobre la gespa de La Puríssima.

El segon dels ascensos podria arribar poc més de 24 hores després, ja que si l’Ontinyent 1931 ‘B’ aconsegueix superar a un Atlètic Muro, també de la zona baixa de la taula, serà matemàticament equip de Primera Regional la pròxima temporada. El que va ser una dolorosa i inesperada derrota a Alcoi davant de l’Esides Caramanchel, podria donar pas a una celebració davant de la seua gent a El Clariano en un partit que començarà diumenge a les 19:00 de la vesprada.

Així doncs, el futbol pot deixar aquest cap de setmana la cara positiva en cas que els dos equips compleixen amb les expectatives, que serien dos victòries i que deixarien en sensació de festa un dels últims cap de setmanes futbolers que queden per viure.