Un fet que bé podria eixir en una pel·lícula de Mr. Bean. Durant la matinada d’aquest dimarts, un monovolum va provocar un accident a l’inici de l’avinguda Daniel Gil, just en passar la rotonda que uneix l’Almaig i la citada avinguda.

Era prop de la 1 del matí quan sense conèixer el motiu, el conductor del monovolum es va estavellar contra un cotxe que estava aparcat, fent-lo pujar fins i tot dalt de l’acera. Al fer les maniobres per tractar de fugir també va colpejar altres dos cotxes aparcats.

Expliquen fonts veïnals a Ràdio Ontinyent que una estona després de provocar eixe accident, per sort sense ferits, el conductor va tornar amb el cotxe, però sols per arreplegar la matrícula que li havia caigut durant l’incident i que no s’havia adonat fins més tard, i va tornar a fugir.

Segons ha pogut saber Ràdio Ontinyent, fins a 3 veïns de la zona van fotografiar o narrar el succés a la policia local, inclosa la matrícula, ja que els tres relats coincideixen. En ser tan clares les evidències, el monovolum va ser retirat per la grua quan se’l va descobrir aparcat, una hora després, a l’avinguda Albaida. Durant el dia d'ahir s'estava l’espera d’iniciar els tràmits sancionadors corresponents.