Jornada important la que se celebra aquest cap de setmana abans del paró per Pasqua, un paró que no afectarà als equips de Tercera RFEF, però sí a la resta.

Atzeneta UE i Ontinyent 1931 poden donar un pas quasi definitiu en la seua lluita per assegurar el ‘play-off’, l’Ontinyent 1931 ‘B’ pot encaminar encara més l’ascens, mentre que el Benigànim CF i el CD Albaidense buscaran apurar les opcions.

A la Tercera Divisió, amb la UD SIA Benigànim que ja ha consumat el descens, les mirades de La Vall d’Albaida aniran a parar a l’Atzeneta UE, que rebrà a El Regit demà dissabte a les 17:00 al Silla CF. Mentre els Taronja volen mantenir la segona posició a la lliga, els sillers buscaran assegurar-se la permanència a la Tercera Divisió.

La UD SIA Benigànim rebrà diumenge a les 11:30 al Torrellano Atlético buscant acabar amb els màxims punts possibles i mantenir la bona imatge donada als últims encontres.

En Regional Preferent el gran partit és el Jávea – Ontinyent 1931. Un duel que serà diumenge a les 17:00 amb els ontinyentins buscant 3 punts que podrien, ara sí, quasi tancar definitivament la seua participació al ‘play-off’ en la seua primera temporada a la categoria, ja que els rivals directes tenen duels molt complicats. El Jávea arriba al duel sense res en joc.

A la mateixa hora, però ja sense res en joc per cap dels dos equips, tindrà lloc el duel entre L’Olleria i el Muro CF. Dos equips que es troben molt lluny dels llocs de ‘play-off’ i amb la permanència ja quasi assegurada.

La primera regional deixa el partit entre un Benigànim CF en ratxa i que busca seguir pressionant als equips de dalt i un Ciutat d’Alcoi cuer i ja amb la categoria perduda matemàticament. Serà diumenge a les 17:30

La UD Montaverner ha avançat el seu duel amb el CD Llosa, degut a la festa del Mig Any Fester, i jugarà hui mateix, a les 20:45 al Ricardo Cháfer. Els dos equips arriben sense cap objectiu clar en joc.

El tercer representant de La Vall d’Albaida, el Benigànim CF, descansarà aquest cap de setmana.

Horaris i classificació segona regional

Grup 11: Llutxent (3r, 44 punts) – Almoines (16é 6 punts). Diumenge a les 19:30 al camp de La Plana

Muro ‘B’ (5é, 44 punts) – Albaidense (3r, 52 punts). Dissabte a les 16:00 a La Llometa

Banyeres (16é, 6 punts)– Bocairent (7é, 39 punts). Dissabte a les 17:00 al camp Valor de Banyeres.

Agullent CF (9é, 35 punts)– Esides Caramanchel (11é, 33 punts). Dissabte a les 17:00 al Juan Vidal

Ontinyent 1931 ‘B’ (1r, 63 punts) – Ciutat de Xàtiva (8é, 38 punts). Diumenge a les 17:00 a El Clariano

SD Vallada (17é, -2 punts)– CF Aielo (10é, 33 punts). Diumenge a les 18:00 al camp Municipal de Vallada

L’Olleria ‘B’ (13é 26 punts)– Enguera ‘B’ (12é 33 punts). Dimecres a les 18:00 a La Solana