Ontinyent ha despertat hui amb una noticia tràgica, la mort d'un xiquet de 13 anys després d'un accident durant la nit d'ahir. Segons informacions oficials, el xiquet estava amb uns amics jugant al terrat d'una fàbrica abandonada al camí del Tabalet, a Ontinyent quan hauria caigut d'uns 8 metres d'altura.

Cap a les 22:00 de la nit d'ahir es va denunciar la desaparició del menor i es va activar el protocol de búsqueda. La mare va preguntar als amics que li van dir que no sabien res, però que per la vesprada havien estat a la fàbrica. Una vegada localitzat el cos, els sanitaris van activar el protocol, però res van poder fer per salvar la vida del jove.

Les hipòtesis oficials apunten que el terrat de la fàbrica va caure al pas del xiquet, però els amics no es van adonar. Va ser cap a les 12 de la nit quan els bombers, la policia i els sanitaris van trobar estès al sól el cos del jove.