La temporada comença a enfilar la seua recta final, i això significa que cada setmana és ja clau per al compliment dels objectius dels distints clubs. En La Vall d’Albaida no és diferent, i és que gran part dels equips de la comarca encaren aquest cap de setmana podent quasi deixar complits els objectius.

L’Atzeneta UE a 3 punts d’assegurar la Copa del Rey

A la tercera divisió es disputarà una jornada amb horari unificat ja que sols resten dos partits per donar per finalitzada la fase regular. La UD SIA Benigànim ja sols es juga la honra d’acabar amb el major nombre de punts possibles, i per a això buscarà refer-se de les dos derrotes consecutives i fer un favor a l’Atzeneta UE, ja que els ganxuts visiten El Fornàs per jugar contra el CD Acero, tercer classificat.

En el cas de l’Atzeneta UE, els Taronja ja saben que per aconseguir l’ascens hauran de vèncer tres partits de ‘play-off’, ja que el València Mestalla va aconseguir la passada setmana ser campió de forma matemàtica i pujar a la Segona RFEF. A pesar d’això els de David Bellver tenen en joc un gran premi en aquests últims encontres, ja que el segon classificat, a banda de tindre l’avantatge de que els empats els servirien per superar les eliminatòries, també disputarien la pròxima edició de la Copa del Rey. En cas de vèncer al sempre complicat Mini Estadi del Villarreal ‘C’ el diumenge a les 18:00, els valldalbaidins assegurarien la seua participació a la pròxima edició d’un torneig il·lusionant per l’entitat dels rivals que poden tocar-te.

El gran partit de Preferent

Si algun encontre ressalta a tota la regional valenciana és sens dubte el que enfrontarà aquest diumenge a les 18:00 a l’Ontinyent 1931 i al Gandia CF. Segon contra primer en un duel que fa rememorar aquells històrics enfrontaments a la Segona B entre el propi Gandia i el desaparegut Ontinyent CF, i que s’ha convertit en un partit clau, sobretot per als blanc-i-negres.

En cas de guanyar els de Roberto Bas, pràcticament assegurarien el segon lloc i la disputa del ‘play-off’ d’ascens a Tercera RFEF. Per contra, si els de La Safor guanyen o empaten a El Clariano es convertirien en els primers campions matemàtics de la categoria de Preferent. Duel per tot l’alt on els perseguidors dels ontinyentins també estaran molt pendents del que passe sobre la gespa.

Abans, demà dissabte a les 17:00, L’Olleria CF rebrà a La Solana del municipi valldalbaidí al Atlético Benidorm, en un duel on si els visitants no guanyen seran matemàticament equip de Primera Regional.

El CD Ontinyent, a aprofitar el descans del líder

Després de dos setmanes sense competir, una per la seua jornada de descans i l’altra per la Pasqua, el CD Ontinyent encara un cap de setmana important, ja que s’enfronten a un dels grans equips que li queden encara, ja que els ontinyentins tenen un dels calendaris més difícils d’entre els candidats. Aquest dissabte a les 16:30 viatgen fins a la Llosa de Ranes per enfrontar-se a un CD Llosa que, a pesar de ja no jugar-se res, és un equip molt perillós, l’objectiu del qual era l’ascens de categoria, pel que és un bon i perillós equip.

Els de Cristian Ferrándiz son tercers i necessiten guanyar, ja que una victòria continuaria amb la pressió sobre un Algemesí que descansa aquesta jornada i que actualment està a 4 punts amb un partit més.

I si els de Ferrándiz son tercers és perquè el Benigànim ha aprofitat la jornada de descans dels ontinyentins i que aquesta jornada han avançat el partit per guanyar els 6 punts i situar-se segons amb 52 punts, 2 més que el CD Ontinyent i a 2 de l’Algemesí, a pesar que amb un partit més que els riberencs i dos més que els valldalbaidins. El Benigànim CF va guanyar per 1 gol a 4 al Beniarrés, amb gols de Marc Bonifacio, Josep Moscardó, Ramonet i David Todolí.

Cal destacar que ja s’ha fet oficial que el millor segon de tota la Primera Regional també aconseguirà l’ascens a Regional Preferent, pel que la plaça guanya valor.

La UD Montaverner visita aquest cap de setmana, concretament dissabte a les 18:30 Benifairó de la Valldigna, el sisè classificat amb 5 punts més que els de Salva Estruch, que s’han marcat eixa posició com l’objectiu, pel que és un partit important.

Segona Regional

A la Segona Regional ja s’han disputat dos encontres avançats d’aquesta jornada, un al grup 11 i l’altre al grup 12. La resta, destaca el CD Albaidense – Ontinyent 1931 ‘B’. Tercer contra primer, i amb el filial ontinyentí buscant pràcticament assegurar l’ascens.

Atlètic La Vall 1-1 Llutxent (gol dels de La Vall de César Català)

Atlètic Muro 1-3 Agullent (Gols de Juan Hermoso, Elias Julià i Andrés Domínguez)

CD Albaidense (3r, 55 punts) – Ontinyent 1931 ‘B’ (1r, 66 punts). Dissabte a les 16:30 al camp de Beniati

Bocairent (8é, 40 punts) – Ayorense (4t, 50 punts). Diumenge a les 18:00 al Camp Municipal de Bocairent.

Esides Caramanchel (11é, 33 punts) – Olleria ‘B’ (13é, 26 punts). Dimecres a les 20:00 al camp del Serpis.