El divendres 1 d’abril una representació de la Junta de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve encapçalada pel seu president, José María Micó Ferrandiz i la Llumenera Major de 2022 Mari Carmen Martí Gramage va visitar a la Senyoreta Carla Muste Gil per tal de comunicar-li oficialment el seu nomenament com a reina de les festes de 2022.

La nova reina de les festes, que va estar acompanyada de la seua família, es va mostrar molt il·lusionada per poder ser la reina en un any tan especial com este, després de dos de paralització de les activitats festives com a conseqüència de les restriccions sanitàries imposades per la Covid-19.

L’acte oficial de proclamació de la reina i cort d’honor, així com el pregó de les festes que estarà a càrrec de Marina Perales Conca, tindrà lloc el dia 30 d’abril als salons de l’hotel Kazar.