Cap de setmana de llums i ombres per als equips de La Vall d’Albaida pel que respecta al futbol. Mentre que l’Atzeneta UE va recuperar la segona plaça, que li donaria grans avantatges de cara al ‘play-off’, l’Ontinyent 1931 continua sense alçar el cap i torna a perdre per tercera jornada, quart partit, de forma consecutiva. Les millors notícies arriben de la Primera Regional amb doble victòria.

Un cap de setmana marcat pel temporal d’aigua, sobretot el dissabte, que ha marcat un nou curs per a alguns dels equips de La Vall d’Albaida. L’Atzeneta UE continua comptant amb l’efecte David Bellver i va aconseguir una gran victòria per 3 gols a 0 davant d’un Callosa Deportiva que a males penes va inquietar la porteria de Ferri. La contundència defensiva va anar acompanyat d’una gran contundència ofensiva en un partit on era complicat jugar degut a l’aigua acumulada sobre la gespa del Regit. Obria la llauna a la primera part Alberto Oca, i la combinació entre Ayo i Keita Jr que va suposar el doblet del davanter guineà a doblet d’assitències del mitjapunta.

Amb aquesta victòria l’Atzeneta UE recupera la segona posició a la classificació, una segona posició que a un hipotètic ‘play-off’ li donaria un gran avantatge, i és que en cas d’empat li valdria per aconseguir superar eliminatòries.

La UD SIA Benigànim no alça cap, i és que en aquesta jornada ni avançar-se 2-0 a la segona part, amb gols de Iván García i Roberto Laurel van permetre guanyar als d’Emer Esteve. El Silla CF va igualar el marcador en tan sols 3 minuts després del 2-0 dels valldalbaidins i fins i tot van tindre ocasions per emportar-se els 3 punts. Un 2-2 que no serveix per poder somniar en el cas d’un conjunt ganxut que té la permanència quasi impossible.

A la Regional Preferent es va donar un partit ajornat per tempestes. La pluja que va caure sobre Calp va fer que l’àrbitre decidira al descans suspendre un encontre que havia arribat a la fi dels primers 45 minuts amb empat a 0.

L’Ontinyent 1931 va tornar a caure en un duel marcat per la mala punteria dels blanc-i-negres, que van veure com fins a tres balons s’estavellaven al travesser de la porteria dels de la Valldigna. Es va avançar ben prompte el Tavernes, que va saber sofrir i va anotar el 0-2 als primers minuts de la segona part. L’Ontinyent va aprofitar un més que dubtós penal per tornar a ficar-se en el partit amb l’1-2 del pitxitxi Aquino, però una pena màxima en contra al temps d’afegit de la segona part va acabar amb les esperances i fa més profunda la crisi de resultats d’un Ontinyent 1931 que ha vist reduïda la renda respecte al tercer classificat a sols 4 punts. A més altres equips se sumen ara a buscar la segona posició, un dels que se suma el pròxim rival dels ontinyentins, el CD Dénia.

La primera regional deixava duels importants per a CD Ontinyent i Benigànim CF, sobretot sabent que el líder, Algemesí, jugava contra el cuer i la victòria era pràcticament segura, com així va acabar sent (4-0).

El CD Ontinyent va sofrir per guanyar al camp del Castellonense ‘B’, però un solitari gol de ‘Cambreta’ va fer que els de Cristian Ferrándiz mantinguen el pols front als líders del grup.

Pel que fa al Benigànim CF, va aconseguir derrotar a un Benifaió que estava tercer, ara superat pels valldalbaidins, i continua buscant sumar-se a la lluita per l’ascens. Un gol de penal de Marc Bonifacio i altre d’Emilio Ortolà van ser suficients per guanyar per 2-1 als de La Ribera.

Llutxent 3-2 El Verger. Gols dels de La Vall per a Cesar Català, Josep Llopis i Pablo Moscardó

L’Olleria ‘B’ 0-3 Aielo CF. Gols de Manu Balaguer, Ernesto Fita i Alberto Egea)

Vallada 0–7 Ontinyent 1931 ‘B’. Gols de Pablo Orquin x2, Angel Galan x2, Jorge Pastor, Edwin Sanjuan i Joan Ribera.

Agullent 2–0 Font de la Figuera. Gols d’Elías Julià i Pablo Pascual

CD Olímpic ‘B’ 2–1 Albaidense. Gol per als de La Vall d’Albaida d’Àngel Alfaro