El més interessant d’un 28 de desembre, el dia dels Sants Inocents per a un periodista és lo de pensar i inventar-se noticies. Han de ser noticies simpàtiques i que no involucren a ningú directament, i m’ho vaig passar bé escrivint-les a pesar que sabia que en cap moment anaven a colar. És un dia on l'humor està present en un espai normalment marcat per les males noticies.

Perquè evidentment no hi haurà pista d’esquí a la Mariola, ni a l’amant més extrem de l’esquí li agradaria, i és que la nostra Mariola és molt bonica tal i com està, clar. I evidentment tampoc va a canviar-se la denominació de La Vall d’Albaida, a pesar que a algú li agradava el meu nom de La Vall del Benicadell.

Moltes gràcies a tots els que vau escoltar, llegir, comentar o reaccionar a les noticies d’ahir i vos vaig traure un somriure perquè al final això és l’important del 28 de desembre.