El diumenge 6 de novembre, l’AMPA de l’escola d’Otos, integrada al CRA Castell de Carbonera, va organitzar un dinar per donar la benvinguda a les noves famílies joves que ja han arribat o estan en procés de viure a Otos. Al parc el Garrofers es van reunir més de 25 adults i una dotzena de xiquets per acollir a les 4 parelles joves amb xiquetes i xiquets que han pres la decisió de traslladar el seu domicili des de València fins al poble dels rellotges de sol.

El contacte amb la natura, l’estil de vida menys estressant que a la ciutat, la disponibilitat dels serveis bàsics més necessaris, la baixa ràtio a les aules o la possibilitat del teletreball han sigut els principals arguments que els han impulsat a emprendre el canvi. En total seran uns 7 els xiquets, comptant amb un que està a punt de nàixer, que s’escolaritzaran al municipi.

Des de l’AMPA expliquen que “estem molt satisfets per la trobada festiva que hem compartit i, especialment, per l’arribada de noves famílies al nostre poble. A més, esperem unes que altres seguisquen el camí de vindre a Otos i integrar-se en la seua vida”. Podeu escoltar l'entrevista completa amb la membra de l'AMPA, Marissa Nacher ací baix:

Entrevista a Marissa Nàcher, Otos dona la benvinguda a 4 families